Veilingitem Rabobank

Ballonvaart voor 6 personen t.w.v. €1200,-

 

Ben je op zoek naar een unieke ervaring die je voor altijd zult koesteren? Overweeg dan te bieden op een ballonvaart! Het is niet zomaar een uitstapje, maar een avontuur in de lucht dat je de wereld vanuit een heel ander perspectief laat zien.  Het adembenemend uitzicht, een gevoel van vrijheid en een onvergetelijke ervaring die je nog jarenlang zult herinneren.

Geniet van het zweven op de wind en  de panoramische uitzichten. Het opstijgen is soepel en stil, waardoor je de rust en schoonheid van het landschap onder je kunt waarderen. Het uitzicht is adembenemend, of je nu over uitgestrekte weilanden, dichte bossen of schilderachtige dorpen zweeft.

 

Met een ballonvaart heeft u het volledig voor het zeggen. U bepaalt het gezelschap in de mand, de dag en de plaats waar de ballon opstijgt. Er zijn vaste opstijglocaties door heel Nederland, de exacte opstijglocatie wordt bepaald aan de hand van de weers- en windomstandigheden. Middels telefonisch contact met ballonvaartcentrum van Manen te Barneveld, kan de datum en opstijglocatie besproken worden.

Deze prijs wordt aangeboden door Rabobank kring Midden Nederland.

 

Datum: in overleg
Aantal personen: 6 personen