Nieuwsupdate

Harderwijk, 6 juni 2023 – Stichting Haringparty Harderwijk, de organisator van het meest smakelijke evenement van het jaar, heeft bekendgemaakt dat de langverwachte Haringparty een week later zal plaats vinden namelijk op donderdag 22 juni. Dit verrukkelijke feest, oorspronkelijk gepland voor donderdag 15 juni, is in overleg met onze gewaardeerde partners en leveranciers verplaatst, omdat de nieuwe haring op deze nieuwe datum precies beschikbaar zal zijn.

Het bestuur van Stichting Haringparty Harderwijk heeft met zorg en toewijding gewacht op het perfecte moment om dit culinaire spektakel te laten plaatsvinden. We willen immers alleen de allerbeste haring serveren aan onze gewaardeerde gasten. Onze visexperts hebben ons onlangs geïnformeerd dat de haring op de oorspronkelijke datum nog niet vet genoeg was om te vangen en te verwerken. Dit heeft ons doen besluiten om het evenement te verplaatsen naar donderdag 22 juni, de dag waarop de nieuwe haring wordt geveild in Scheveningen. De Hollandse Nieuwe ligt vanaf vrijdag 23 juni in de viswinkels.

We begrijpen dat dit wellicht enige aanpassingen in uw agenda met zich meebrengt, maar we verzekeren u dat het het wachten meer dan waard zal zijn. De vertraging heeft ons de gelegenheid gegeven om de Haringparty nog langer te promoten en voor u om uw netwerk ook uit te nodigen. Wat mag je verwachten; we hebben een breed scala aan heerlijke gerechten en drankjes voorbereid, allemaal bereid met de meest verse ingredi├źnten en volgens de hoogste culinaire standaarden. Mooie wijnen en lekkere koele biertjes, dat in combinatie met uw gewaardeerde zakelijke netwerk van de Noord-West Veluwe maakt dat u deze editie van de haringparty niet mag missen.

U bent verzekerd van een kaart(en) of maatjespakket, deze heeft u online aangeschaft. Deze kaarten zijn en blijven geldig. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, stuur een mail naar info@hk-haringparty.nl met uw gegevens.

Stichting Haringparty Harderwijk is ervan overtuigd dat de verplaatste Haringparty op donderdag 22 juni een onvergetelijke ervaring zal worden. Samen met u willen we toasten op de nieuwe oogst van deze zilte lekkernij en genieten van een avond vol smaak, plezier en samenzijn. En vergeet niet; wij doen dit allemaal voor het goede doel, biedt gul op de veiling van het haringvaatje!

Tot donderdag 22 juni om 19u op de Vischmarkt in Harderwijk!

Over Stichting Haringparty Harderwijk:

Stichting Haringparty Harderwijk, bestaande uit leden van de JONH (Jonge ondernemers Harderwijk) organiseert jaarlijks de Haringparty in Harderwijk, waar haringliefhebbers samenkomen op het gezelligste plein van Nederland: De Vischmarkt om te genieten van deze Nederlandse delicatesse. Het evenement brengt het zakelijke netwerk in de regio samen en heeft als doel om de lokale gemeenschap te versterken en goede doelen te ondersteunen.