Wat is Haringparty 2019?

Bent u er ook bij?

De Haringparty 2019 is een gezellig netwerk evenement waarmee de Jonge Ondernemers Harderwijk (JONH) op ludieke wijze het nieuwe Haringseizoen inluiden. Voor de dertiende keer op rij organiseren de jonge ondernemers een spetterende haringparty. Heel ondernemend Harderwijk (e.o.) is weer uitgenodigd om de opening van het haringseizoen met ons te vieren.

Kom ook donderdag 13 juni 2019 vanaf 18.30 uur. 

Dit jaar vindt het feest plaats op parkeerplaats P6A; dit is de parkeerplaats tegenover de Boulevard en de oude Vischmarkt, tussen de bruggen bij het Dolfinarium.

 

De Haringparty biedt op een feestelijke en informele wijze de gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij (potentiële) klanten, ondernemend Harderwijk en het Harderwijker publiek. Dit naast de veiling van het eerste vaatje Harderwijker haring en een fantastische feestavond!

Deelname aan de Haringparty 2019 kan via verschillende sponsorpakketten. Naast regionale bekendheid en deelname aan het netwerkevenement van Harderwijk, ondersteunt u hiermee ook enkele (lokale) goede doelen. 

 

De goede doelen kunnen zich nu nog aanmelden via het contactormulier op deze website! 

 

© 2019 Merk Meester & Adena Internet